Horsewell bitfitter

PHONE:         +32478037774

E-MAIL:         info@horsewell.be

ADRES:            Erembodegem

Bit & Bridle Fitting & Sportmassages

Image Alt

Over mij

Laat ik mezelf even voorstellen, ik ben Astrid, doordeweeks fulltime juriste en van kinds af aan een absolute paardenliefhebber. Al sinds meer dan 15 jaar ben ik actief in de paardensector. Ik doe dus niets liever dan elke vrije minuut buiten bij de paarden te spenderen.

Na een aantal jaren studeren en het starten met mijn eerste job waarbij ik hele dagen binnen achter mijn computerscherm zit gekluisterd, begon het toch echt wel serieus te kriebelen om “iets” in de paarden te gaan doen. Ik volgde een aantal cursussen, oorspronkelijk louter uit persoonlijke interesse en als extraatje voor mijn eigen paarden, maar al snel merkte ik hoe ongelooflijk leuk ik het vond om op deze manier met paarden te kunnen werken.

In maart 2019 nam ik dus de stap om mijn eigen bedrijf op te richten, waar je terecht kan voor sportmassagebehandelingen van je paard. In de loop van 2019 volgde ik ook de opleiding tot ‘Elite Bit & Bridle Fitter’ bij Bridle & Ride, waardoor ik sinds 2020 ook actief ben als gediplomeerd bit&bridle fitter. Ik sta je graag bij met professioneel advies bij het maken van de juiste keuze voor je paard.

Horsewell hecht veel belang aan het welzijn (“wellbeing”) van je paard. Een paard dat zich goed (“well”) in zijn vel voelt en comfort ervaart door zijn optoming, zal makkelijker en fijner te trainen zijn en dus beter presteren. Ik ben er bovendien van overtuigd dat dit binnen het (financiële) bereik van elke ruiter moet liggen, en dat je geen honderden euro’s dient te spenderen om er voor te zorgen dat je paard optimaal kan presteren. Daarom kies ik er bewust voor om betaalbare tarieven te hanteren en een goedkoper assortiment aan te bieden.

For your horses’ wellbeing: Horsewell!